Agenda & planningAgenda en planning logo

WATCH agenda & planning geeft in maand-, week- en dagoverzichten afspraken en planningsinformatie weer. Zowel als uitbreiding op WATCH urenregistratie en als zelfstandige module is het daarmee meer dan de moeite waard.

Mogelijkheden

Onderstaande online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de module Agenda & planning. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Agenda & Planning structuur
Beginnen met agenda & planning
Agenda-items maken
Weergave agenda-items
Rechten agenda-items
Communicatie agenda-items
Disciplines

WATCH Mobiel

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar het biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone mogelijk maakt.

WATCH Mobile inleiding
WATCH Mobile algemeen
WATCH Mobile planning

Laatste nieuws

WATCH en de AVG

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG in werking. Is uw organisatie al AVG-proof? WATCH biedt een verscheidenheid aan functies die u kunt inzetten om uw organisatie aan de AVG te laten voldoen.

Lees meer

HTML voor inleidende en afsluitende tekst

Voor de inleidende tekst en de afsluitende zin van de factuur kunt u vanaf versie 5.3 gebruik maken van een online HTML-editor.

Lees meer

Nieuwe vormgeving in de planningsmodule

De planningsmodule heeft een aanzienlijke opfrisbeurt gekregen. Zowel de maandkalender als het planbord zijn aangepakt.

Lees meer

Validatie per maand

Naast het per week gereed stellen en valideren van geschreven uren kan dit vanaf versie 5.3 ook per maand.

Lees meer