Agenda & planningAgenda en planning logo

WATCH agenda & planning geeft in maand-, week- en dagoverzichten afspraken en planningsinformatie weer. Zowel als uitbreiding op WATCH urenregistratie en als zelfstandige module is het daarmee meer dan de moeite waard.

Mogelijkheden

Onderstaande online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de module Agenda & planning. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Agenda & Planning structuur
Beginnen met agenda & planning
Agenda-items maken
Weergave agenda-items
Achtergrond-items werkrooster
Rechten agenda-items
Communicatie agenda-items
Planning als internetagenda
Disciplines
Voorraadcontrole in planning

WATCH Mobiel

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar het biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone mogelijk maakt.

WATCH Mobile inleiding
WATCH Mobile algemeen
WATCH Mobile planning

Laatste nieuws

E-mail herinneringen en aanmaningen

Vanuit WATCH kon u al facturen versturen via e-mail. In WATCH 6.1.0 kunt u nu ook herinneringen en aanmaningen op een vergelijkbare manier verzenden.

Lees meer

Speciaal scherm voor Start- en eindtijd urenregistratie

Registreert u graag uren via een start- en een eindtijd? Dan kan dat nu heel makkelijk via een speciaal hiervoor ingericht scherm.

Lees meer

Tweede planbord geeft inzicht in planning projecten

In WATCH 6.1.0 biedt het additionele Planbord Projecten u nu ook inzicht in de plannen van projecten en projectonderdelen.

Lees meer

Nieuw: de Projectverkenner

De nieuwe projecterkenner in WATCH biedt u een nieuwe mogelijkheid om uw projecten te beheren.

Lees meer