UrenregistratieLogo urenregistratie

Uw werknemers zijn het grootste kapitaal van uw onderneming en tegelijkertijd ook uw grootste kostenpost. Het is dus van groot belang om medewerkers efficient in te zetten. WATCH urenregistratie maakt zowel het tijdschrijven als de analyse van reeds geregistreerde gegevens eenvoudig.

Mogelijkheden

De online documentatie geeft u inzicht in de complete functionaliteit van de module Urenregistratie. Deze documentatie is ook als pdf beschikbaar om te downloaden.

Urenregistratie structuur
Beginnen met urenregistratie
Project voorbeelden
Standaard-projecten & projecten kopiëren
Inrichten urenregistratiescherm
Autorisatie en filteren
Kenmerken
Validatie
Externe validatie
Status verwerkt
Status projecten, projectonderdelen en resources
Vakantiedagenwet
Loonelementen
Einddatum waarschuwingen

WATCH Mobiel

WATCH Mobile is een uitbreiding op de WATCH webapplicaties voor Urenregistratie, Agenda & planning en Relatiebeheer. De mobiele versie van WATCH bevat niet alle functionaliteit van de “reguliere” WATCH applicatie, maar het biedt een handige subset die onderweg invoeren en raadplegen van de WATCH gegevens via een smartphone mogelijk maakt.

WATCH Mobile inleiding
WATCH Mobile algemeen
WATCH Mobile urenregistratie

Laatste nieuws

Meer platte rapportagemogelijkheden

U kunt voortaan ook zogenaamde platte rapportages maken voor medewerkersrapportages en deze bovendien in WATCH zelf openen.

Lees meer

Nieuwe website en whitepaper bieden hulp bij het kiezen

Er zijn tegenwoordig heel veel systemen en tools voor urenregistratie op de markt. De geboden functionaliteit en de kwaliteit daarvan verschillen nogal.

Lees meer

Horeca-adviesbureau werd verrast met bijzondere wijnen

Enige tijd geleden won het horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners een wijnproeverij. Deze prijs ontvingen zij omdat zij mee hadden gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek onder WATCH-gebruikers.

Lees meer

Tips voor het mailen vanuit WATCH

Facturen versturen naar klanten, een nieuwsbrief e-mail de deur uit doen, planning-items en afspraken versturen. Het kan allemaal vanuit WATCH zelf. Wij hebben een paar tips voor u opgesteld om mailen vanuit WATCH zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer